Search

Products tagged with 'Construit'

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of Cuburi colorate

Cuburi colorate

Suntem 75 de cuburi din lemn colorat; suntem gata de joaca. Vrei sa facem un castel sau un pod? Putem face orice vrei. Suntem frumos colorate cu vopseluri non toxice si suntem usoare, numai bune de joaca. Avem intre 2.5 centimetri si 7.5 centimetri. Gata? Facem un turn mare, mare?
49.00
Picture of Joc Lift it Factory
Picture of Puzzle 4S (Ravensburger) Animale salbatice
Picture of Set constructii 240 de piese

Set constructii 240 de piese

Putem construi orice vrei tu.. Noi ne asezam cuminti in ce forme unde vrei tu si asa cum vrei tu. Cand termini, putem sa o luam de la capat. Din nou si din nou. Suntem 240 de piese ed construit de diverse culori si perfect compatibile cu Lego mic. Tu aduci cu tine CREATIVITATEA, RABDAREA si buna dispozitie.
55.00
Picture of Set creativ  cu bile

Set creativ cu bile

Biile de 4 culori si betisoare de 4 dimensiuni cautam copil creativ sa faca constructii extraordinare. Singura limita este imaginatia ta.
32.00
Picture of Set creativ din lemn -240 de bucati

Set creativ din lemn -240 de bucati

Ai chef sa construim un univers minunat si colorat, asa cum vrei tu? Avem 240 de piese din lemn la dispozitie sa facem ce vrem noi. O masina? O floare? O constructie gigant sau un avion? Ce ai vrea sa facem azi? Putem sa o invitam si pe prietena noastra CREATIVITATEA? Ea ne iubeste foarte mult. Cat suntem de mari? Avem un diametru de aproximativ 5 centimetri. Spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
90.00
Picture of Set creativ din metal

Set creativ din metal

122 de piese din metal cautam copil creativ si rabdator care sa ne transforme in obiecte fantastice. Suntem deschise la orice combinatie. Ne plac robotii, transformarii si navele spatiale dar creativitatea este, de fapt, singura limita.
35.00
Picture of Set de constructii 12 vehicule Politie

Set de constructii 12 vehicule Politie

12 vehicule de politie ultramoderne te asteapta sa le montezi si apoi sa te joci. Piesele sunt asemanatoare celor de la Lego iar rezultatul este spectaculos.
39.00
Picture of Set de constructii -130 de piese

Set de constructii -130 de piese

Ce ai vrea sa construiesti azi? Poti face orice vrei. Noi ne aranjam unde vrei tu si asa cum vrei tu. Putem deveni ce iti place tie si maine poti sa o iei de la capat. Suntem 130 de piese de construit colorate, perfect compatibile cu Lego mic, cara au chef de construit. Tu aduci cu tine CREATIVITATEA, RABDAREA si buna dispozitie.
35.00
Picture of Set de constructii Masinute Politie si Pompieri

Set de constructii Masinute Politie si Pompieri

Pompierii si politia vin la joaca. Avem 33 de piese din plastic usor care formeaza 2 masinute dragute si simpatice cu chef de joaca. Construiesti si te joci!
25.00
Picture of Set de construit Batalia galactica - set 2 modele

Set de construit Batalia galactica - set 2 modele

Nave de razboi galactice cautam copil istet si indemanatic sa ne ajute sa punem la punct flota pentru razboi.
20.00
Picture of Set de construit cu leduri 3 in 1 Crystalbricks

Set de construit cu leduri 3 in 1 Crystalbricks

Eu nu sunt un set de constructii obisnuit. Sunt mai WOW si decat Lego-ul tau pentru ca am lumini. Chiar mai mult decat atat, eu sunt un set de constructii 3 in 1. Adica nu faci un singur model ci 3 si toate 3 sunt WOW adica cu lumini. Ce model alegi?
35.00
Picture of Set de construit Tren cu numere 36 de piese

Set de construit Tren cu numere 36 de piese

Suntem 36 de cuburi de constructie care formeaza un trenulet simpatic. Avem si numere si animale dragute si suntem gata de joaca. Gata? Poftiti in vagoane!
35.00
Picture of Set de construit: 3 in 1 cu 152 de piese

Set de construit: 3 in 1 cu 152 de piese

Ce ai vrea sa construiesti azi? Un robot galactic? Un tanc sau un elicopter? Ai la dispozitie 152 de piese pentru a crea ceva extraordinar.
35.00
Picture of Turn Winnie the Pooh

Turn Winnie the Pooh

Ce se intampla cand se aduna Winnie si Purcelus si Aiurel si Tigrisorul? Iese distractie maxima. Cu settul de construit ieste distractie si un turn mare si colorat. Hai la joaca cu turnul lui Winnie si al prietenilor sai!
39.00