Products tagged with 'Stivuire'

Display
per page
Picture of Circul-Joc de rabdare si echilibru Discount
39.00

Cum stai cu motricitatea si autocontrolul? Glumesc! Asa ar vorbi oamenii mari. Cum stai cu rabdarea? Ai mana buna? Poti pune animalele unele peste altele pe o placa ce nu sta locului, asa ca tine? Hai sa vedem! Ne dsitram si invatam ce si cum ...cu echilibrul asta.

Picture of Cuburi colorate Discount
49.00

Suntem 75 de cuburi din lemn colorat; suntem gata de joaca. Vrei sa facem un castel sau un pod? Putem face orice vrei. Suntem frumos colorate cu vopseluri non toxice si suntem usoare, numai bune de joaca. Avem intre 2.5 centimetri si 7.5 centimetri. Gata? Facem un turn mare, mare?

Picture of Fisher Price Cupe colorate pentru apa si nisip Discount
27.00

Vrei sa te joci in nisip? Vrei sa te joci cu apa? Ai chef de un turn mare si colorat? Poti si sa ne bagi una in alta. Noi suntem aici. Usoare, colorate si vesele si cu chef de joaca. Numai bune pentru coordonare si dexteritate....off..scuza-ne! numai bune pentru distractie cat cuprinde.

Picture of Floare  din lemn Discount
39.00

Am 7 inele, o frunza si o floare foarte frumoasa. Poti sa le aranjezi cum vrei tu. Sunt deschisa la sugestii si ma las pe mana ta. Eu oricum voi fi frumoasa iar CREATIVITATEA ta imi va face bine. De fapt, ma hranesc cu CREATIVITATE, INDEMANARE si ATENTIE. Cu apa, nu, multumesc. Nu vreau apa. Vrei sa stii cat sunt de mare? Approx. 17 centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Joc de echilibru Discount
39.00

Picture of Joc de echilibru Crocodil Discount
39.00

Picture of Joc de stivuire cu animale Discount
20.00

Vaaai. Mi-am piedut capul si burta si picioarele. Ma ajuti sa devin intreg? Trebuie doar sa iti folosesti INDEMANAREA si RABDAREA sa pui fiecare cerc la locul lui, de la mare la mic. Sunt colorat frumos de tot si sunt tare zambitor. Cat sunt de mare? Amaproximativ 13 centimetri. Pe care din noi il alegi? Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Joc de stivuit cu numere si animale Discount
35.00

Impreuna putem invata numerele pana la 5 sau mai mult, putem sorta pe culori, putem invata forme geometrice si animale si mai ales ajutam la exersarea dexteritatii. Suntem din lemn rezistent si colorat cu vopsea sigura pentru copii.

Picture of Jucarie de tras si stivuit - lei Discount
35.00

Picture of Pui - joc de stivuit din lemn Discount
19.00

Picture of Tren cu sortator si joc de insiretat Discount
80.00

Picture of Trenulet de stivuit Discount
36.00

Picture of Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie Discount
57.00

Potrivim fruct la fruct si construim un turn mare. Ne distram, invatam sa avem RABDARE si SA FIM ATENTI. Sunt un joc de lemn deci nu e o problema daca ma darami din greseala si trebuie sa o luam de la inceput.Ce zici? Ne jucam? Vrei sa stii si cat sunt de mare? Daca ma ajuti sa cresc mare, am aproape 21 de centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

back to top