Cauta

Cub de activitati Gradina de vara

Sunt un cub de activitati simpatic. Cand sunt montat am circa 30 de centimetri inaltime. Am 5 activitati interesante pentru bebe iar scopul meu este sa ma asigur ca bebe invata lucruri noi in timp ce se joaca. Sunt facut din materiale de calitate, sunt rezistent si vopseaua mea este 100 % sigura pentru copii. Am jocuri de motricitate distractive astfel incat bebe sa invete in joaca iar mama poate avea cateva momente de respiro.
Disponibilitate: Doar 1 pe stoc
89,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Cubul de activitati Gradina de vara este facut din lemn de calitate iar culorile folosite in realizarea lui sunt 100% sigure pentru copii. Cubul din lemn combina activitati de motricitate cu jocuri distractive si de invatare. Dimensiunea cubului montat este de aproximativ 31 de cm inaltime si cca 17 cm latime. Piesele pentru sortator sunt de 3.5 centimetri si nu pot fi inghitite. Cuburile de activitati sunt recomandate incepand cu 18 luni.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Sortator din lemn

Sortator din lemn

Cu cele 4 forme ale mele bebe invata in joaca formele, culorile, sa faca exercitii de motricitate si sa potriveasca fiecare piesa la locul ei.
35,00 30,00
Imagine Set de constructii Masinute Politie si Pompieri

Set de constructii Masinute Politie si Pompieri

Pompierii si politia vin la joaca. Avem 33 de piese din plastic usor care formeaza 2 masinute dragute si simpatice cu chef de joaca. Construiesti si te joci!
25,00