USBORNE BOOKS at HOME

Display
per page
Picture of Caiet de activitati: 123 Wipe Clean Discount
36.00

Invatam numerele in joaca. Te ajut si iti arat cum se deseneaza fiecare numar. Da, se deseneaza. Noi, copiii, desenam. Oamenii mari scriu. Noi ne jucam si desenam si, incetul cu incetul, mana invata sa faca forme si cifre. Nu-i asa ca poate sa fie si distractiv sa inveti? Daca gresesti, stergi cu un servetel si reincerci.

Picture of Caiet de activitati: Alphabet Wipe Clean Discount
38.00

Vrei sa ne jucam? Ia o carioca, urmareste punctele, descopera literele si uite asa, fara sa iti dai seama, stii sa desenezi toate literele din alfabet. Mama va fi foarte mandra. Daca gresesti, nu e o problema. Stergi cu un servetel si reincerci.

Picture of Caiet de activitati: Animals Wipe Clean Dot-to-Dot Discount
38.00

Niste animale simpatice te asteapta sa le dai forma. exersam numerele pana la 10, invatam sa tinem bine carioca si sa o conducem unde vrem. Invatam litere si nume de animale. Daca gresim...no problem. stergem cu un servetel si o luam de la capat. iar maine o invatam si pe bunica.

Picture of Caiet de activitati: Around The World Mazes Discount
57.00

Te astept cu jocuri logice si captivante care abia asteapta sa te prinda in mrejele lor. Ne putem juca oriunde, in masina, acasa, la gradi....Prietenii tai din acest caiet te invita sa rezolvi probleme simpatice care iti vor dezvolta inteligenta. Doar stim, inteligenta se antreneaza. Poti sa te joci de cate ori vrei. cu un servetel, stergem tot si rescriem.

Picture of Caiet de activitati: Capital Letters Wipe Clean Discount
36.00

Siai ca literele sunt, de fapt, niste desene? Unele se deseneaza cu linii drepte, altele cu linii curbe si altele cu zig zaguri. Vrei sa vezi cat e de usor? Hai sa desenam si pana ai terminat caietul ai terminat si literele. daca gresesti, nu e nici o problema. Stergem repede cu un servetel si o luam de la capat.

Picture of Caiet de Activitati: Dot To Dot Wipe Clean Discount
35.00

Uneste punct cu punct! Cu atentie! Urmareste fiecare pas si....surpriza! Prieteni nebanuiti te asteapata pe fiecare pagina. Exersam rabdarea si coordonarea si uite asa, incet, incet, ne pregatim de scoala. daca gresesti, stergi cu un servetel si o iei de la inceput.

Picture of Caiet de activitati: Farm Wipe Clean Dot-to-Dot Discount
32.00

Descoperim in joaca cateva animale simpatice, exersam numere si litere, invatam cateva cuvinte simple in limba engleza, toate acestea jucandu-ne. Incet, incet...ne pregatim sa invatam sa scriem si sa citim. dar de ce sa nu fie aceasta activitate un joc placut pe care sa puetm sa il facem din nou si din nou. Scrii, stergi, iarasi scrii si iarasi stergi. Acesta este farmecul caietelor wipe and clean.

Picture of Caiet de activitati: First Letters Wipe Clean Discount
36.00

Hai sa desenam ceva foarte interesant! Ce? Chestii de oameni mari. Litere. Credeai ca e greu? Nuuuu. Toate literele sunt niste desene. Hai sa iti prezint niste prieteni simpatici care te iau cu ei intr-o aventura speciala. O aventura de desen de forme. Betisoare, curbe, zig-zaguri...cand ai terminat caietul, e gata si alfabetul. Daca gresesti, stergi cu un servetel si reincerci. Inveti repede, repede. mama va fi tare mandra.

Picture of Caiet de activitati: First Numbers Wipe Clean Discount
36.00

Cine a zis ca toti monstrii sunt rai? Cei din cartea aceasta sunt simpatici si te invata numerele. Vin toti, cu mic cu mare, sa se joace cu tine. Si asa, din joc in joc si din fila in fila, stii numerele. Mama va fi mandra. Daca gresesti, nu-i nimic. Stergem cu un servetel si desenezi din nou.

Picture of Caiet de activitati: First Pen Control Wipe Clean Discount
38.00

Ia carioca, urmareste punctele si bucura-te de intalnirea cu fiecare prieten nou care apare din paginile caietului tau. Vei invata sa tii bine creionul in mana si sa iti coordnezi miscarile. Acum te joci dar toate acestea vor conta mult cand incepi sa inveti la scoala. Totul e un joc distractiv iar daca gresesti, stergi repede si o luam de la capat.

Picture of Caiet de activitati: First Puzzles Wipe Clean Discount
36.00

Jocuri logice si captivante abia asteapta sa te prinda in mrejele lor. Ne putem juca oriunde, in masina, acasa, la gradi....Prietenii tai din acest caiet te invita sa rezolvi puzzle-uri simpatice care iti vor dezvolta gandirea. Doar stim, inteligenta se antreneaza. Poti sa te joci de cate ori vrei. cu un servetel, stergem tot si rescriem. Sau o punem pe buni sa rescrie.

Picture of Caiet de activitati: Letters To Copy Get Ready Wipe Clean Discount
38.00

Hai sa invatam literele impreuna! Eu iti arat cum se deseneaza si tu incerci de cate ori vrei. Daca gresesti, stergi cu un servetel si incerci din nou. De cate ori vrei tu! Important e sa ne distram. Sunt atatea lucruri interesante de vazut. Invatam jucandu-ne!

Picture of Caiet de activitati: Pirate Activities Wipe Clean Discount
36.00

Invatam sa numaram, sa desenam, sa fim atenti la detalii, sa scriem cifre. Incetul cu incetul, manuta ta nesigura va prinde curaj si putere. Asa ne antrenam pentru jocurile olimpice de la toamna cand incepe scoala. In plus, aventurile noastre sunt un adevarat antrenament pentru creier. Inteligenta se antreneaza, stiai, nu? Invatatul e o joaca placuta atunci cand ai prieteni care sa te ajute. Ce zici? Te joci cu noi?

Picture of Caiet de activitati:Numbers To Copy Get Ready Wipe-clean Discount
38.00

Hai sa invatam cifrele impreuna! Eu iti arat cum se deseneaza si tu incerci de cate ori vrei. Nu e nicico problema daca gresesti. Stergi cu un servetel si incerci din nou. De cate ori vrei tu! Important e sa ne distram. Sunt atatea lucruri interesante de vazut. Invatam jucandu-ne!

Picture of Wind Up Racing Cars Discount
65.00

Pe loooocuri, fiti gata, START! Bun venit la concurs! Tu cu cine tii azi? Ne grabim repede repede ca...doar unul poate lua titlul de castigator al raliului. Invarti cheita si...bruuuuum.! Am plecat in tromba, din nou si din nou si din nou! La final, ne retragem cuminti in garaj. Cand ne chemi, venim din nou. Nu ne trebuie nici benzina, nici baterii. Invarte cheita si cursa poate sa inceapa.

Picture of Wind-up Ladybird Discount
65.00

Haide sa intram intr-o lume de povesti! Sunt o gargarita plimbareata si ma duc repede repede prin gradina, printre flori si frunze si printre alte prietene insecte. Tu decizi de cate ori si pe ce traseu. toate sunt frumoase. Abia astept sa ne jucam. Esti binevenit, copil minunat, in lumea mea de basm!

back to top