Search

Fisher Price

View as Grid List
Sort by
Display per page
Picture of Fisher Price Cupe colorate pentru apa si nisip

Fisher Price Cupe colorate pentru apa si nisip

Vrei sa te joci in nisip? Vrei sa te joci cu apa? Ai chef de un turn mare si colorat? Poti si sa ne bagi una in alta. Noi suntem aici. Usoare, colorate si vesele si cu chef de joaca. Numai bune pentru coordonare si dexteritate....off..scuza-ne! numai bune pentru distractie cat cuprinde.
27.00
Picture of Jucarie de dentitie Fisher Price

Jucarie de dentitie Fisher Price

Tu tu ru tu tu? O sunatoare care face zgomote simpatice sau o jucarie de dentitie? Cel mai bine...amandoua. Si distractie si rontaiala intr-o singura jucarie. Sunt minunata, din materiale 100% sigure pentru copii. Cat sunt de mare? Am 15 X16 centimetri.
20.00
Picture of Percy trenulet cu lumini

Percy trenulet cu lumini

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Percy,prietenul trenuletului Thomas.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!
32.00
Picture of Rampa Blaze Boys Slam & Crash Zeg

Rampa Blaze Boys Slam & Crash Zeg

Gata de cascadorii cu Blaze? Pot sa trec si prin ziduri. Sunt o masinuta vedeta. Ma cunosti din desenele cu Blaze. Acum, cei de la Fisher Price mi-au facut o rampa numai a mea pentru cascadorii. Hai la distractie!
79.00
Picture of Rosie trenulet cu lumini

Rosie trenulet cu lumini

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Rosie, trenuletul VIP.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!
32.00
Picture of Thomas & Prietenii trenulet cu lumini

Thomas & Prietenii trenulet cu lumini

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Thomas, trenuletul VIP.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!
32.00