Fisher Price

Display
per page
Picture of Fisher Price Cupe colorate pentru apa si nisip Discount
27.00

Vrei sa te joci in nisip? Vrei sa te joci cu apa? Ai chef de un turn mare si colorat? Poti si sa ne bagi una in alta. Noi suntem aici. Usoare, colorate si vesele si cu chef de joaca. Numai bune pentru coordonare si dexteritate....off..scuza-ne! numai bune pentru distractie cat cuprinde.

Picture of Jucarie de dentitie Fisher Price Discount
20.00

Tu tu ru tu tu? O sunatoare care face zgomote simpatice sau o jucarie de dentitie? Cel mai bine...amandoua. Si distractie si rontaiala intr-o singura jucarie. Sunt minunata, din materiale 100% sigure pentru copii. Cat sunt de mare? Am 15 X16 centimetri.

Picture of Percy trenulet cu lumini Discount
32.00

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Percy,prietenul trenuletului Thomas.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!

Picture of Rampa Blaze Boys Slam & Crash Zeg Discount
79.00

Gata de cascadorii cu Blaze? Pot sa trec si prin ziduri. Sunt o masinuta vedeta. Ma cunosti din desenele cu Blaze. Acum, cei de la Fisher Price mi-au facut o rampa numai a mea pentru cascadorii. Hai la distractie!

Picture of Rosie trenulet cu lumini Discount
32.00

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Rosie, trenuletul VIP.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!

Picture of Thomas & Prietenii trenulet cu lumini Discount
32.00

Sunt un trenulet vestit si iubit de toti copiii. Sunt Thomas, trenuletul VIP.Mai mult chiar, sunt un trenulet magic. Daca sunt apasat, am lumini incantatoare. Gata de distractie? Poftiti in vagoane!

back to top