Cauta

Experimente electro led

Brand: SES Creative
Cand cei mici vor sa inteleaga cum functioneaza circuitele electrice, noi venim cu cateva activitati si experimente super interesante. Credem ca inteligenta si pasiunea pentru stiinta se dezvolta din copilarie si promitem sa ii invatam despre bazele fizicii.
Disponibilitate: Doar 3 pe stoc
39,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Jocul de experimente de la Ses Creative Olanda are 30 x 20 de centimetri si contine plansele si materialele necesare realizarii unor circuite electrice pentru a genera experimente intersante. Jocul vine cu manual in engleza, franceza sau germana.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Refill Lanseaza o racheta
Imagine Experiment - Lansam o racheta

Experiment - Lansam o racheta

5, 4, 3, 2, 1 lansam! Cine vrea sa lanseze o racheta? Este simplu si totul se intampla in siguranta. Racheta isi ia zborul si se inalta iar cu solutia de rezerva, experimentul poate sa reinceapa din nou si din nou.
23,00
Imagine Invatam despre timp

Invatam despre timp

Cat e ceasul? Sunt un joc din lemn cu 20 de piese ideal pentru invatarea in joaca a modului cum se masoara trecerea timpului.
45,00
Imagine Puzzle din lemn Harta Lumii

Puzzle din lemn Harta Lumii

Sunt un puzzle din lemn marisor. Am si rama.Am cam 40 X 22 de centimetri si sunt facut din lemn certificat FSC. Spune-i mamei sa stea linistita. Doar culori non toxice. Ce fel de puzzle sunt? Un puzzle cu intreaga lume. Nu e minunat? De la un capat la altul.Poti sa vezi continentele, sa vezi tarile, care pe unde sunt si ce au ele interesant pe acolo. Ce zici? Incepem?
45,00