Cauta

Joc de ciocanit cu bile Gaina din lemn

Brand: Legler OHG
Guten Tag! Sunt un joc de ciocanit din lemn din Germania. Am 17 centimetri. Sunt simpatic si foarte frumos colorat. Am 3 bile pe care bebe abia asteapta sa le ciocaneasca si, in timp ce isi dezvolta motricitatea, se distreaza pe cinste. Gata de ciocanit?
Disponibilitate: Doar 2 pe stoc
45,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Jocul de ciocanit cu bile Gaina este fabricat din lemn si finisat cu atentie la detalii. Ca toate jucariile de lemn de la Legler Germania si acest joc din lemn este vopsit cu vopsele 100% sigure pentru copii. Jocul are 17 centimetri si este nu doar un joc distractiv pentru cei mici ci si un bun antrenor de motricitate. Producatorul recomanda jocul de ciocanit incepand cu varsta de 1 an.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Joc de stivuit cu numere si animale

Joc de stivuit cu numere si animale

Impreuna putem invata numerele pana la 5 sau mai mult, putem sorta pe culori, putem invata forme geometrice si animale si mai ales ajutam la exersarea dexteritatii. Suntem din lemn rezistent si colorat cu vopsea sigura pentru copii.
35,00
Imagine Set Curcubeu

Set Curcubeu

Eu sunt o vedeta in lumea jucariilor de lemn. Mi se mai spune si jucaria cu 1000 de utilizari pentru ca doar IMAGINATIA este limita a ceea ce poti sa te joci cu mine. La o prima privire sunt un curcubeu colorat frumos. dar sunt si o jucarie de adunat sau o jucarie de stivuit sau un gard sau un leagan sau un acoperis sau...intelegi ideea? Ce ai vrea sa fiu azi?
52,00