Cauta

Masina de tractat din metal

Brand: Toi-Toys
Daca cineva parcheaza masinutele unde nu e voie, eu vin si le tractez. Amenda e in bomboane sau biscuiti. Suntem un set de machetute metalice puse pe joaca. Venim la pachet o masina de politie pentru tractat + o masinuta. Daca te intrebi cat suntem de mari, sa stii ca in ambalaj avem 25 de centimetri.
Disponibilitate: Doar 2 pe stoc
30,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Setul cuprinde 2 machetute metalice: o masinuta si o masina de tractari a politiei. Functia de pull back permite masinutei sa se deplseze singura daca este initial trasa in spate. Ambalajul are 25 de centimetri. Producatorul olandez incadreaza masinutele in categoria jucariilor pentru copii peste 3 ani.
0.0 0
Scrieti recenzia dvs Inchis
  • Se poate face review doar dupa achizitia produsului
  • Numai clientii Inregistrati pot scrie recenzii
*
*
  • Slab
  • Excelent
*
*
*
*
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Trusa de lucru din lemn

Trusa de lucru din lemn

Insurubam, desurubam, ciocanim...micul mester in actiune. Mama este fericita ca, spune ea, iti dezvolti COORDONAREA OCHI MANA SI DEXTERITATEA. Tata este mandru ca semeni cu el si esti mester bun la toate. Tu esti multumit ca in sfarsit ai trusa ta de scule si suruburi. Cat sunt de mare? Aproximativ 24 x 12 x 15 cm. Spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
65,00