Cauta

Puzzle cu masinute

Brand: Legler OHG
Sa faci un puzzle sau sa te joci cu masinutele? Acum le poti face pe amandoua. De indata ce cele 24 de piese sunt montate, cele 4 masinute sunt gata de drum. La final, mergem cuminti in cutie. Mama se bucura cand e ordine. Maine ne putem juca din nou. Suntem din lemn. Nu ne stricam. Vrei sa stii cat sunt de mare? Aproximativ: 22 x 18 x 6 centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
Disponibilitate: Doar 1 pe stoc
59,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
O combinatie inedita de puzzle din lemn cu masinute, acest joc este o permanenta sursa de distractie pentru copii cu varste iintre 3 si 5 ani. Marimea este de aproximativ: 22 x 18 x 6 centimetri. La finalul jocului piesele de puzzle si masinile pot fi adunate ordonat in cutie. Ca alte jucarii din lemn, acest set este si frumos si fiabil, genul de jucarie pentru copii care in alte tari se lasa cu drag din generatie in generatie. Producatorul o incadreaza in categoria jucariilor pentru copii incepand cu 3 ani.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Set Curcubeu

Set Curcubeu

Eu sunt o vedeta in lumea jucariilor de lemn. Mi se mai spune si jucaria cu 1000 de utilizari pentru ca doar IMAGINATIA este limita a ceea ce poti sa te joci cu mine. La o prima privire sunt un curcubeu colorat frumos. dar sunt si o jucarie de adunat sau o jucarie de stivuit sau un gard sau un leagan sau un acoperis sau...intelegi ideea? Ce ai vrea sa fiu azi?
52,00