Arta

Arta

Display
per page
Picture of Set de gradinarit distractiv Discount
19.00

2 spiridusi cautam mici pasionati de gradinarit sa ne ajute sa ne facem...freza. Un pic de montaj, un pic de pamant si din cand in cand cateva picaturi de apa. Ne plac frezele Punck dar acceptam si codite.

Picture of Tablouri Eroi in pijamale Discount
18.00

Picture of Set creativ Invitatie la ceai Discount
21.00

Cani si farfuriute cautam artist talentat sa ne transforme radical. Aducem noi vopsea si pensula. Suntem mici, numai bune pentru papusi si invitatele lor. Cutia in acre stam acum este de 15 X 12 centimetri.

Picture of Picteaza-ti personajul: Blaze Boys figurine ceramica Discount
42.00

Ajuta-ne sa prindem viata si...culoare! Suntem Blaze Boys. Suntem puternici si simpatici dar cam...palizi. Suntem 3 figurine ceramice de 19 centimetri in asteptarea unor manute talentate care sa ne ajute cu infatisarea. Aducem noi culorile iar tu trebuie doar sa ne ajuti sa fim din nou colorati.

Picture of Creaza un colt de ocean Discount
18.00

Hai sa facem , la tine acasa, micul nostru univers din In cautarea lui Dory. Aduc eu cu mine personajele, cadrul, creioanele si cariocile de care ai nevoie. Poti colora, decupa si poti aranja totul asa cum vrei tu. Daca vrei, poti schimba culorile sau povestea asa cum iti place si poti sa iti faci propriul teatru de papusi. Sa ai la tine doar CREATIVITATEA si RABDAREA. De restul ma ocup eu.

Picture of Tablita magnetica Discount
20.00

Deseneaza, sterge si apoi deseneaza din nou. De cate ori vrei. Sunt mica (17X13) si foarte usoara. Poti sa ma iei cu tine in masina sau cand iesi cu mama in oras. Vei fi CREATIV si CUMINTE (sau ocupat). Nu conteaza. Important este ca ne distram impreuna.

Picture of Tablita cu creta 30X20 Discount
22.00

Daca vrei sa scrii sau sa desenezi sau daca vrei sa inveti papusile literele si numerele, pot sa te ajut. Am 30 de centimetri lungime si 20 latime. Am si creta si burete. Poti sa scrii si apoi sa stergi. Deci? Cine vine azi la tabla?

back to top