Joaca

Joaca

Display
per page
Picture of Avion din spuma Discount
15.00

Picture of Bile Gobsmax Discount
18.00

Gobsmax 3-pack 16x19cm

Picture of Camion cu stivuitor din metal Discount
30.00

Suntem 2 machetute metalice gata de lucru: un camion si un motostivuitor. Avem 25 de centimetri in ambalaj. ne place sa ne jucam cu copii creativi si pusi pe joaca. Ce transportam azi?

Picture of Cana Buburuza Discount
10.00

Picture of Cana Eroi in pijamale Discount
10.00

Picture of Cana Patrula Catelusilor - 4 modele Discount
8.50

Picture of Disc zburator Cars Discount
10.00

Picture of Elicopter cu lumini si sunete Discount
30.00

Picture of Elicopter cu masina metalica Discount
24.00

Picture of Gentuta Fulger Mcqueen Discount
25.00

Picture of Jucarie de tras din lemn - Ratusca 2 piese Discount
25.00

Picture of Macheta Motocicleta portocalie Discount
35.00

Sunt o motocicleta din metal. Sunt superba si pusa pe alergat. Am sistem pull back: daca ma tragi in spate si imi dai drumul, merg singura. Cand sunt in ambalajul meu elegant, numai bun de cadou, am cam 15 centimetri.

Picture of Macheta Motocicleta verde Discount
35.00

Sunt o motocicleta din metal. Sunt superba si pusa pe alergat. Am sistem pull back: daca ma tragi in spate si imi dai drumul, merg singura. Cand sunt in ambalajul meu elegant, numai bun de cadou, am cam 15 centimetri.

Picture of Manecute de inot Eroi in Pijamale Discount
15.00

Picture of Masina de constructii cu lumini Discount
30.00

Picture of Masina de curse cu telecomanda Discount
79.00

Picture of Masina de tractat din metal Discount
30.00

Daca cineva parcheaza masinutele unde nu e voie, eu vin si le tractez. Amenda e in bomboane sau biscuiti. Suntem un set de machetute metalice puse pe joaca. Venim la pachet o masina de politie pentru tractat + o masinuta. Daca te intrebi cat suntem de mari, sa stii ca in ambalaj avem 25 de centimetri.

Picture of Masinuta cu lansator  Gobsmax  si 5 bile Discount
45.00 78.00

Sunt Gobsmax -masina care inghite si lanseaza bile gobsmax. Distractia este garantata cu mine. Preluam bilele, le inghitim si tragem la tinta. Pentru distractie maxima iti recomand si tinta Gobsmax.

Picture of Palete cu scai Discount
16.00

Daca tot a venit vremea buna, te invitam la miscare si distractie. Suntem usoare si mici. Ne poti lua lejer oriunde si ne putem juca si in parc si pe plaja. Venim in echipaj complet: 2 palete cu scai si 2 mingi gata de distractie.

Picture of Patrula Catelusilor cu lumina pt. citit Discount
15.00

Ce poate fi mai frumos seara decat sa te tolanesti in pat cu o carte in mana si lumina stinsa? Cum cu lumina stinsa? Simplu! Patrula catelusilor e la datorie, ca de obicei, cu o lampita special creata pentru lectura de seara: lumina sigura pentru ochi si citit dar nu prea puternica sa il alunge pe Mos Ene. Daca iti place ideea, ia-ma casa!

Picture of Pistol pentru bule de sapun cu lumini si sunete Discount
25.00

Si tie iti plac bulele de sapun? Mari si mici, bulele de sapun sunt preferatele tuturor copiilor. Acum, Mickey Mouse te ajuta sa faci bule minunate. Apesi pe tragaciul pistolului si puuuuf...gloante minunate, rotunde si parfumate! In plus, acest pistol are si sunete si lumini. Distractie pe cinste!

Picture of Rampa trenulet Thomas Spooktacular Discount
45.00

Sunt cel mai vestit trenulet din istoria trenuletelor. Acum sunt Spooktacular. Sigur ai auzit de Trenuletul Thomas si de prietenii lui. Ei, acum am si o rampa spectaculoasa pe care ma dau in viteza. Cand e gata joaca, ma poti aduna usor. Sunt flexibil si simpatic.

Picture of Sageata suieratoare Discount
15.00

Picture of Tanc cu sunete si lumini Discount
25.00

Daca se lasa cu razboi intre papusi sau intre soldatei, sau, de ce nu, intre frati, trebuie obligatoriu si un tanc. eu sunt un tanc special. Am si lumini si sunete. Sunt un tanc mare. Am 21 de centimetri si abia astept sa incepem distractia. Pardon! Razboiul.

Picture of Tinta pentru Gobsmax cu 3 bile Discount
39.00

Stii masinutele Gobsmax cu lansator? Ei bine, eu sunt perechea pentru ele. Cand ele arunca mingi, eu le prind. Cum? Fac gura mare si..haaap!

Picture of Tir de jucarie cu cabina metalica Discount
29.00

Sunt o macheta de tir impresionanta. Par real doar ca sunt mai mic. Cabina mea este din metal. Sunt rezistent si abia astept sa ne jucam.

Picture of Trenuletul muzical al lui Minnie Discount
120.00

back to top