Cuburi

Cuburi

Display
per page
Picture of Cuburi colorate Discount
49.00

Suntem 75 de cuburi din lemn colorat; suntem gata de joaca. Vrei sa facem un castel sau un pod? Putem face orice vrei. Suntem frumos colorate cu vopseluri non toxice si suntem usoare, numai bune de joaca. Avem intre 2.5 centimetri si 7.5 centimetri. Gata? Facem un turn mare, mare?

Picture of Remorca cu cuburi Discount
49.00

35 de cuburi din lemn frumos colorate, sosite tocmai din Franta, cautam copilas dornic de constructii, distractie si invatare. Venim, nu cu trenul din Franta, cum spune poezia ci cu remorca de aproape 30 de centimetri.

Picture of Cuburi cu animale Discount
90.00

Suntem atat de frumoase si putem face atatatea lucruri impreuna! Vrei sa construim o girafa mare, mare? Sau sa facem un copac magic? Daca vrei, putem sa numaram: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8! Vrei sa vezi ce animale simpatice vin sa se joace cu tine? Cum sa facem? Punem cuburile unul peste altul sau unul in altul? Tu decizi!

Picture of Cuburi - rotitoare Discount
29.00

Crezi ca ai putea sa ne ajuti sa ne gasim capul? Sau burta? Sau picioarele? Sau, cel mai bine, toate 3. Invarti cuburile si daca esti atent...devenim si noi intregi. Suntem din lemn de calitate certificat FSC, avem culori sigure si suntem un bun antrenor pentru rabdare, spirit de observatie si indemanare. Gata de joaca?

back to top