Cuburi

Cuburi

Display
per page
Picture of Cuburi colorate Discount
49.00

Suntem 75 de cuburi din lemn colorat; suntem gata de joaca. Vrei sa facem un castel sau un pod? Putem face orice vrei. Suntem frumos colorate cu vopseluri non toxice si suntem usoare, numai bune de joaca. Avem intre 2.5 centimetri si 7.5 centimetri. Gata? Facem un turn mare, mare?

Picture of Cuburi cu insertii Discount
39.00

Nu doar fanii Monetssori ne iubesc. Suntem niste cuburi speciale si minunate si ...nemaiintalnite. Lasand modestia la o parte, rar ai sa mai gasesti pe cineva ca noi. Suntem 6 prieteni patrati la cap si la picioare cu insertii diverse pentru ca tu sa te bucuri de aceasta perioada de explorare senzoriala. Iar am vorbit din carti! Pentru ca tu sa te bucuri de noi, avem fiecare cate ceva special: o prisma, o oglinda, o sunatoare sau un cerc de panza. E mai interesant sa te joci cu noi, nu-i asa?

Picture of Remorca cu cuburi Discount
49.00

Picture of Cuburi cu animale Discount
90.00

Suntem atat de frumoase si putem face atatatea lucruri impreuna! Vrei sa construim o girafa mare, mare? Sau sa facem un copac magic? Daca vrei, putem sa numaram: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8! Vrei sa vezi ce animale simpatice vin sa se joace cu tine? Cum sa facem? Punem cuburile unul peste altul sau unul in altul? Tu decizi!

Picture of Cuburi - rotitoare Discount
29.00

Crezi ca ai putea sa ne ajuti sa ne gasim capul? Sau burta? Sau picioarele? Sau, cel mai bine, toate 3. Invarti cuburile si daca esti atent...devenim si noi intregi. Suntem din lemn de calitate certificat FSC, avem culori sigure si suntem un bun antrenor pentru rabdare, spirit de observatie si indemanare. Gata de joaca?

back to top