Indemanare

Indemanare

Display
per page
Picture of Cilindri cu ciocan Discount
39.00

Picture of Joc de echilibru Discount
39.00

Picture of Joc de insiretat cu masini Discount
Picture of Joc de logica si atentie Discount
65.00

Picture of Joc de stivuire cu animale Discount
20.00

Vaaai. Mi-am piedut capul si burta si picioarele. Ma ajuti sa devin intreg? Trebuie doar sa iti folosesti INDEMANAREA si RABDAREA sa pui fiecare cerc la locul lui, de la mare la mic. Sunt colorat frumos de tot si sunt tare zambitor. Cat sunt de mare? Amaproximativ 13 centimetri. Pe care din noi il alegi? Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Joc de stivuit cu numere si animale Discount
39.00

Picture of Joc de stivuit din lemn cu forme geometrice Discount
36.00

Picture of Jucarie de tras cu labirint Discount
36.00

Picture of Pui - joc de stivuit din lemn Discount
19.00

Picture of Puzzle de pescuit 2 in 1 Discount
39.00

Pescuim si invatam! Invatam sa ne coordonam miscarile, invatam sa avem rabdare si sa fim atenti. Si daca tot sunt un joc 2 in 1...invatam sa facem si un puzzle simpatic.

Picture of Turn Winnie the Pooh Discount
39.00

Ce se intampla cand se aduna Winnie si Purcelus si Aiurel si Tigrisorul? Iese distractie maxima. Cu settul de construit ieste distractie si un turn mare si colorat. Hai la joaca cu turnul lui Winnie si al prietenilor sai!

Picture of Floare  din lemn Discount
39.00

Am 7 inele, o frunza si o floare foarte frumoasa. Poti sa le aranjezi cum vrei tu. Sunt deschisa la sugestii si ma las pe mana ta. Eu oricum voi fi frumoasa iar CREATIVITATEA ta imi va face bine. De fapt, ma hranesc cu CREATIVITATE, INDEMANARE si ATENTIE. Cu apa, nu, multumesc. Nu vreau apa. Vrei sa stii cat sunt de mare? Approx. 17 centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Casuta cu bile si ciocan Discount
90.00

Muuulta distractie! Toti copiii mici ma iubesc. Am bile colorate si un ciocan care abia asteapta sa vaneze bile. Prinzi bila, gasesti culoarea potrivita si dai cu ciocanul. Bila nu dispare ci isi face aparitia la usa mea. Si o luam de la capat. Nu doar ca e super amuzant dar asa vei invata sa ai precizie (mama ar spune ca iti imbunatatesti COORDONAREA OCHI MANA si DEXTERITATEA).

Picture of Circul-Joc de rabdare si echilibru Discount
39.00

Cum stai cu motricitatea si autocontrolul? Glumesc! Asa ar vorbi oamenii mari. Cum stai cu rabdarea? Ai mana buna? Poti pune animalele unele peste altele pe o placa ce nu sta locului, asa ca tine? Hai sa vedem! Ne dsitram si invatam ce si cum ...cu echilibrul asta.

Picture of Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie Discount
57.00

Potrivim fruct la fruct si construim un turn mare. Ne distram, invatam sa avem RABDARE si SA FIM ATENTI. Sunt un joc de lemn deci nu e o problema daca ma darami din greseala si trebuie sa o luam de la inceput.Ce zici? Ne jucam? Vrei sa stii si cat sunt de mare? Daca ma ajuti sa cresc mare, am aproape 21 de centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Joc motricitate safari Discount
39.00

Ohhh, ce nebunie! In toata zapaceala asta ne-am cam pierdut cu firea si ne-am pierdut capul. Vrei sa ne ajuti sa fim din nou cu capul pe umeri? Ti-am fi foarte recunoscatori! Tu ne ajuti si te joci cuminte iar mama si tata se bucura ca iti folosesti si dezvolti GANDIREA LOGICA si STRATEGIA. Vrei sa stii cat sunt de mare? Aproximativ 22 X22 de centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.

Picture of Fisher Price Cupe colorate pentru apa si nisip Discount
27.00

Vrei sa te joci in nisip? Vrei sa te joci cu apa? Ai chef de un turn mare si colorat? Poti si sa ne bagi una in alta. Noi suntem aici. Usoare, colorate si vesele si cu chef de joaca. Numai bune pentru coordonare si dexteritate....off..scuza-ne! numai bune pentru distractie cat cuprinde.

Picture of Puzzle-labirint oras Discount
39.00

Hai sa ne jucam inteligent! Putem pune fiecare masina la locul ei din oras sau putem sa le lasam sa faca vizite. Indiferent cum facem, trebuie sa fim atenti si sa ne asiguram ca ajung rapid si fara obstacole la locul potrivit.

back to top